İhsaniye’nin Yarınları İçin; Siz Hayal Edin, Biz Gerçekleştirelim

Ana Sayfa » Genel » İhsaniye’nin Yarınları İçin; Siz Hayal Edin, Biz Gerçekleştirelim

LİDE ÖĞRENCİLERİ YARIŞMA İHSANİYEHepimiz İhsaniye’de birlikte yaşadığımıza göre, yapılacak her türlü dönüşüm, değişim, hizmet ve yatırımda en az bizler kadar görüş beyan etme, fikir sunma hakkına sahip olduğunuzu düşünmekteyiz.

İlçemizi yeniden yapılandırmak, daha yaşanabilir, daha modern, daha güvenli, daha paylaşımcı ve daha huzurlu bir İhsaniye inşa etmek adına engin görüşlerinizi bizlerle paylaşmanızı arzulamaktayız. Bu bağlamda, lise düzeyindeki gençlerimize “İhsaniye’nin Yarınları İçin, Siz Hayal Edin Biz Gerçekleştirelim” proje tabanlı bir yarışma başlatarak gençlerimizin vizyonundan ve ufkundan faydalanmak istiyoruz. Bu vesileyle inanıyoruz ki, öncelikle gençlerimiz ile gönül ve fikir bağlamında bir köprü tesis edebilmeyi başarabilirsek, şehrimiz daha da güzelleşecek, değişecek, yenilenecek ve modernleşecektir.

Katılımcılar                : Lise Öğrencileri

Teslim Tarihi             : 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 16.00’ya kadar

Jüri                                : Belediye Meclis Üyeleri

Ödüller                         :

Birinci              : 200 TL

İkinci                : 150 TL

Üçüncü            : 100 TL

Mansiyon        : 50 TL

Teşvik              : 50 TL

Yarışma Şartları        :

1. Projeler en geç 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 16.00’ya kadar, bizzat yarışmacı ve danışman öğretmeni tarafından İhsaniye Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğüne zarf içinde elden teslim edilecektir.
  2. Yarışmaya ilçemizde okuyan lise öğrencileri katılabilecektir.
  3. Her yarışmacı en fazla bir proje ile katılabilecektir.
  4. Projeler bilgisayar ortamında “Times New Roman” yazı tipi ve 12 punto ile yazılacak ve en fazla 2 adet A4 kâğıdı kullanılabilecektir.
  5. Değerlendirme aşamasında, ilçemizde özellikle eksikliği hissedilen, uygulanabilirlik düzeyi yüksek, şehirleşeme ve modernleşme yolunda sıçrama sağlayabilecek, sosyal hayatı kolaylaştırabilecek konulara öncelik verilecektir.
  6. Projenin yazılı olduğu kâğıtlara ve dış zarfa öğrencinin şahsi ve okulu ile ilgili bilgilere kesinlikle yer verilmeyecektir. Sadece projenin yazılı olduğu kâğıdın arkasına öğrencinin kendisi için seçeceği bir rumuz yazılacaktır.
  7. İkinci bir zarfın içine; öğrencinin adı, soyadı, okulu, sınıfı, rumuzu, projesinin konusu veya adı ve danışman öğretmeninin adı-soyadı gibi bilgilerin bulunduğu A5 ebadında bir kâğıt konulacaktır. Dış zarfın içine, proje ile birlikte öğrenci bilgilerinin bulunduğu ikinci zarf da konacaktır. (rumuz, eserin arkasına yazılan ile aynı olacaktır.)
  8. Ödüller, 17 Mayıs 2016 Salı günü Belediyemiz Çaltepe Tesislerinde “Gençlik Haftası Etkinlikleri” kapsamında yapılacak törende takdim edilecektir.

prj proje

22 Nisan 2016