İHSANİYE’DE SICAK SU ARAMALARI İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

Ana Sayfa » HABERLER » İHSANİYE’DE SICAK SU ARAMALARI İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

Afyon Kocatepe Üniversitesi Jeotermal Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Jeofizik çalışmaları yapılan İhsaniye’de sıcak su için sondaj ihalesine çıkılıyor. 27 Nisan’da gerçekleşecek olan sondaj ihalesi öncesi konuşan Başkan Çabuk: “Temel amacımız ilçemize jeotermal sera yatırımları kazandırmak. Bunun için ihale günü firmalarımızı belediyemize bekliyoruz.” dedi.

İhsaniye’de sıcak su aramalarından sonra şimdide sondaj çalışmaları başlıyor. Bu kapsamda İhsaniye Belediyesi tarafından jeotermal sondaj ruhsat sahasında sondaj ihalesine çıkılıyor. 27 Nisan’da saat 16’da Belediye Başkanlığı Makamında gerçekleşecek olan ihale öncesi konuşan İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, amaçlarının ilçeye jeotermal suyla ısınan sera yatırımlarını kazandırmak olduğunu söyledi.

İŞGÜCÜ FAZLA, LOJİSTİK İMKANI BOL, ARAZİSİ GENİŞ

Yatırımcı firmaları ihaleye davet eden Başkan Çabuk: “Temel amacımız jeotermal suyla ısıtılan sera yapılmasını sağlamak. Lojistik imkânları bol, arazisi geniş, işgücü imkanı oldukça fazla olan ilçemizde var olan termal tesislere birde seraların eklenmesini sağlamak istiyoruz. Bunun için sıcak su kuyumuzun sondaj ihalesine çıkıyoruz. İnşallah konuyla ilgili yatırımcı firmalarımızı ihale günü belediyemize bekliyoruz. İhalemizin detayları belediyemizin resmi internet sayfasında ‘İhaleler’ sekmesinde yer alıyor. İlgilenen firmalar buradan yada belediyemizi arayarak detayları öğrenebilir. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”  dedi.

ihsaniye-belediye-baskani-saban-cabuk

19 Nisan 2017